Vælg dit sprog:

SÅDAN VIRKER DET

Sådan virker Probolan 50

Kosttilskuddet Probolan 50 til forøgelse af muskelmasse er kategoriseret som lovlige steroider. Dette præparat fremmer den naturlige produktion af testosteron. Derefter optimerer det muskel-receptorernes modtagelighed, hvilket øger dets anabolske egenskaber.

Testosteron er det vigtigste hormon, der står for forbrænding af fedtvæv og forøget muskelmasse med bedre form. Videnskabelige prøver har bevist at brug af Probolan 50 kapsler øger testosteron produktion på en naturlig måde, helt op til 400%. Ingredienserne består af 50 mg Epihydroxetiolan-17-ester i én dosis. Det er blevet videnskabeligt bevist, at det er sikkert i brug i en række undersøgelser.

Brug af Probolan 50

Dosering af præparatet afhænge af, hvor langt du er nået. Det første forløb bør tages som følger: uge I – 1 kapsel/dag; uge II – 2 kapsler/dag; uge III – 3 kapsler/dag; uge IV – 2 kapsler/dag; uge V – 1 kapsel/dag.

De bør tages med et stort glas destilleret mineralvand. Præparatet er et naturligt prohormon, og bør derfor doseres cyklisk.

Hvordan opbygger man muskelmasse?

Probolan 50 er et effektivt kosttilskud for muskelmasse, som har udprægede anabolske egenskaber. Dette præparat er velanset blandt både professionelle bodybuildere og amatører. Dog skal du huske, at grundlaget for succes er god træning med henblik på forøgelse af muskelmasse, god kost og kosttilskud. Dette præparat komplementerer disse elementer helt fantastisk. Mange begyndere begår de samme træningsfejl og klager så over, at tilskuddet ikke virker.

Tjek selv, hvor effektivt Probolan 50 er, og bestil det i dag.

RESULTATER AF AT BRUGE PROBOLAN 50

Simon fra Ryomgård

Jeg faldt over Probolan 50 på et tidspunkt, hvor jeg var ved at undersøge præparater, der fremskyndede opbygningen af muskelmasse. I begyndelsen var jeg mistroisk med hensyn til disse anabolske steroider. Men den hurtige virkning fra brugen af Probolan har virkelig overrasket mig. Bare 48 efter jeg tog den første dosis, kunne jeg mærke, det begyndte at virke. Mine muskler blev synligt større, og jeg begyndte at føle en styrke og kraft som aldrig nogensinde før. Takket være dette og specifik og jævnlig træning fik min krop over en relativt kort periode den form, jeg altid havde drømt om.
FLERE RESULTATER

NYERE ANMELDELSER

Ideelt pumper det musklerne op under træningen. Efter blot en uges brug, har jeg set en forøgelse i masse – muskelmasse selvfølgelig. En indikator er, at tallene på vægten gik op, men der er intet synligt fedt. Jeg kan ikke vente, til jer ser virkningen, når jeg er færdig med 5-ugers forløbet.
BertramMAUG 22, 2015
En af mine venner anbefalede mig dette kosttilskud. Han sagde, at virkningerne kunne ses efter nogle få dage, så jeg grinede af, at det det må have været nogle steroider (ha-ha). Men det viste sig, at det er rigtig godt. Efter tre ugers træning måler mine arme 2 cm mere, og jeg har taget omkring 4 kg på i muskelmasse. Jeg vil helt sikkert anbefale det.
Dennis87JUL 29, 2015
FLERE MENINGER