Vælg dit sprog:

MENINGER

Hvis du gerne vil dele dine meninger om Probolan 50 produktet, skal du bare stemme i og lade din mening gøre sig gældende.

Meget snart jeg sige, at dette er det bedste produkt, vi nogensinde har prøvet i mere end 10 års fysisk aktivitet i gymnastiksalen, jeg har prøvet mange produkter, men denne ene slår dem alle, det er et must prøve.

Svar

Jeg har været sportsudøver stort set altid, lige siden folkeskolen, da mine forældre fik mig på forskellige gymnastik og aerobic kurser, jeg udøvede dem op, indtil jeg blev gravid med min søn, der var jeg nødt til at stoppe alle aktiviteter i omkring fire år, jeg har trænet igen i næsten to måneder nu, mest fordi min krop blev fed, så jeg besluttede at komme tilbage i form, nogle venner i gymnastiksalen fortalte mig om produktet og fik mig til at prøve det, jeg kunne lide det og jeg blev ved med at tage det, nu det har været et par uger, siden jeg begyndte at bruge, og ... på magisk vis er min krop tonet op igen, det er et mirakel.

Svar

Ligesom andre deler jeg og bekræfter virkningerne af dette produkt, samme resultater og præstationer, jeg anbefalede det også til mine arbejdskolleger, der regelmæssig træner med mig hver dag, vi er tre, og vi alle deler samme mening, dette produkt holder effektivt de løfter, det gør, og den bedste måde at se effekten er at prøve det selv, jeg rådgivning alle dem, der forsøger at forbedre deres muskel tone med et sikkert og afprøvet produkt til at prøve det, og du vil blive overbevist! Fantastisk!

Svar

Det har kun været et par måneder siden jeg begyndte at gå til gymnastik, omkring seks, jeg skal nok sige, jeg havde en hel del vægt til at tabe, det er derfor jeg startede denne vej, i disse indledende seks måneder, jeg begyndte at se de første resultater fra anden måned, så jeg købte dette produkt igen, og jeg begyndte at tage det regelmæssigt, lige siden de første dage af brug bemærkede jeg en bemærkelsesværdig forskel i min styrke og energi, men jeg så også en indledende ændring i muskel toning, nu efter omkring fire måneders brug, er jeg virkelig begyndte at få en dejlig tonet fysik, jeg er absolut tilfreds.

Svar

Jeg er ikke en bodybuilding fanatiker, men jeg kan lide at holde min krop tonet og med solide og robuste muskler, jeg prøvede dette produkt for første gang takket være en ven, der danser jævnligt, jeg kunne lide det og jeg også begyndte at tage det, understreger hun, at det giver her forbedret styrke og modstandskraft, jeg fandt det også godt for muskel toning, hvad kan jeg sige, det er fantastisk…

Svar

Jeg har altid troet, at brugen af kosttilskud ikke passede til mig overhovedet, da jeg en dag hørte min fitness coach tale om det, så jeg besøgte stedet af nysgerrighed og i sidste ende ønskede jeg at prøve det, jeg følte mig fantastisk med det samme, styrkede muskler og en mere tonet fysik, Skulle jeg til at genoverveje om kosttilskud, det er virkelig et fantastisk produkt.

Svar

Jeg har været et bodybuilder i de sidste 20 år, og i al denne tid har jeg prøvet en masse produkter, både til muskelmasse og kosttilskud, det har været et stykke tid siden jeg begyndte at bruge dette produkt, som en træningspartner fortalte mig jeg skulle prøve: D jeg var ikke rigtig overbevist om, hvad han sagde, men han overbeviste mig i sidste ende, så jeg prøvede det, og det er utroligt, alt, hvad han fortalte mig, følte jeg på min egen krop, efter kun fire år føles jeg anderledes og stærkere, jeg kan virkelig anbefale det!

Svar

Ideelt pumper det musklerne op under træningen. Efter blot en uges brug, har jeg set en forøgelse i masse – muskelmasse selvfølgelig. En indikator er, at tallene på vægten gik op, men der er intet synligt fedt. Jeg kan ikke vente, til jer ser virkningen, når jeg er færdig med 5-ugers forløbet.

Svar

En af mine venner anbefalede mig dette kosttilskud. Han sagde, at virkningerne kunne ses efter nogle få dage, så jeg grinede af, at det det må have været nogle steroider (ha-ha). Men det viste sig, at det er rigtig godt. Efter tre ugers træning måler mine arme 2 cm mere, og jeg har taget omkring 4 kg på i muskelmasse. Jeg vil helt sikkert anbefale det.

Svar

Jeg træner bodybuilding på amatør niveau og Probolan 50 er mit yndlingstilskud for masse og styrke. Efter kun en uges træning, følte jeg mig større og stærkere, hvilket blev bekræftet på min ugentlige vejedag  Jeg anbefaler nr. 1

Svar

En af mine venner anbefalede mig dette kosttilskud. Han sagde, at virkningerne kunne ses efter nogle få dage, så jeg grinede af, at det det må have været nogle steroider (ha-ha). Men det viste sig, at det er rigtig godt. Efter tre ugers træning måler mine arme 2 cm mere, og jeg har taget omkring 4 kg på i muskelmasse. Jeg vil helt sikkert anbefale det :)

Svar

Hør lige her, alle sammen, hvad med bivirkninger? Har I bemærket noget? Jeg vil hellere spørge folk, der allerede har brugt det i stedet for at læse etiketten ;)?

Svar

Probolan 50 har ingen bivirkninger. Hvad mere er, er jeg vildt energisk efter, at jeg er begyndt at tage Probolan, og jeg føler det som om, jeg kan alt.

Svar

Jeg fortryder bare, at jeg startede med kun at købe Meta Anabolon, for det var et spild af penge. Jeg skulle have købt Probolan 50. Siden jeg har taget Probolan 50, har jeg det meget bedre, min masse og styrke er forøget. Jeg har forbedret mig med 15 kg på bænkepres og jeg lavede 8 gange flere pullups.

Svar

Jeg begyndte at bruge det i dag…. Vi får se, hvor fantastisk det er :)

Svar

TILFØJ EN KOMMENTAR

Din mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Felter, der SKAL udfyldes er markeret med *