Vælg dit sprog:

SÅDAN VIRKER DET

Sådan virker Probolan 50

Kosttilskuddet Probolan 50 til forøgelse af muskelmasse er kategoriseret som lovlige steroider. Dette præparat fremmer den naturlige produktion af testosteron. Derefter optimerer det muskel-receptorernes modtagelighed, hvilket øger dets anabolske egenskaber.

Testosteron er det vigtigste hormon, der står for forbrænding af fedtvæv og forøget muskelmasse med bedre form. Videnskabelige prøver har bevist at brug af Probolan 50 kapsler øger testosteron produktion på en naturlig måde, helt op til 400%. Ingredienserne består af 50 mg Epihydroxetiolan-17-ester i én dosis. Det er blevet videnskabeligt bevist, at det er sikkert i brug i en række undersøgelser.

Brug af Probolan 50

Dosering af præparatet afhænge af, hvor langt du er nået. Det første forløb bør tages som følger: uge I – 1 kapsel/dag; uge II – 2 kapsler/dag; uge III – 3 kapsler/dag; uge IV – 2 kapsler/dag; uge V – 1 kapsel/dag.

De bør tages med et stort glas destilleret mineralvand. Præparatet er et naturligt prohormon, og bør derfor doseres cyklisk.

Hvordan opbygger man muskelmasse?

Probolan 50 er et effektivt kosttilskud for muskelmasse, som har udprægede anabolske egenskaber. Dette præparat er velanset blandt både professionelle bodybuildere og amatører. Dog skal du huske, at grundlaget for succes er god træning med henblik på forøgelse af muskelmasse, god kost og kosttilskud. Dette præparat komplementerer disse elementer helt fantastisk. Mange begyndere begår de samme træningsfejl og klager så over, at tilskuddet ikke virker.

Tjek selv, hvor effektivt Probolan 50 er, og bestil det i dag.

RESULTATER AF AT BRUGE PROBOLAN 50

Simon fra Ryomgård

Jeg faldt over Probolan 50 på et tidspunkt, hvor jeg var ved at undersøge præparater, der fremskyndede opbygningen af muskelmasse. I begyndelsen var jeg mistroisk med hensyn til disse anabolske steroider. Men den hurtige virkning fra brugen af Probolan har virkelig overrasket mig. Bare 48 efter jeg tog den første dosis, kunne jeg mærke, det begyndte at virke. Mine muskler blev synligt større, og jeg begyndte at føle en styrke og kraft som aldrig nogensinde før. Takket være dette og specifik og jævnlig træning fik min krop over en relativt kort periode den form, jeg altid havde drømt om.
FLERE RESULTATER

NYERE ANMELDELSER

Meget snart jeg sige, at dette er det bedste produkt, vi nogensinde har prøvet i mere end 10 års fysisk aktivitet i gymnastiksalen, jeg har prøvet mange produkter, men denne ene slår dem alle, det er et must prøve.
FranzFEB 14, 2017
Jeg har været sportsudøver stort set altid, lige siden folkeskolen, da mine forældre fik mig på forskellige gymnastik og aerobic kurser, jeg udøvede dem op, indtil jeg blev gravid med min søn, der var jeg nødt til at stoppe alle aktiviteter i omkring fire år, jeg har trænet igen i næsten to måneder nu, mest fordi min krop blev fed, så jeg besluttede at komme tilbage i form, nogle venner i gymnastiksalen fortalte mig om produktet og fik mig til at prøve det, jeg kunne lide det og jeg blev ved med at tage det, nu det har været et par uger, siden jeg begyndte at bruge, og ... på magisk vis er min krop tonet op igen, det er et mirakel.
MajaJAN 22, 2017
FLERE MENINGER